ETARSKO ULJE KLEKA 10ML

1.400,00  RSD
troškovi isporuke nisu uključeni

Opis

Juniperus communis L.

Etarsko ulje je izuzetno cenjeno s obzirom na to da olakšava iskašljavanje.

Kleka se primenjuje kao diuretik, kod astme, znojenja, stomačnih tegoba, jer ima izražena antibakterijska svojstva.

Etarsko ulja kleke pomaže da se telo osloboditi od toksina, celulita, ublažava reumatske tegobe u mišićima i zglobovima, napetost i stres, koristi se za podizanje energije, nakon sportskih ili bilo kakvih drugih napornih aktivnosti pri kom nastaju umor ili upala mišića. Etarsko ulje kleke kao jedan od najjačih prirodnih antiseptika pomaže u borbi protiv infekcija disajnih puteva, jača i štiti energetsko polje tela auru pa se preporučuje profesijama koje dolaze u kontakt sa mnogo ljudi.

Najbolji način da iskoristite prednosti etarskog ulja kleke je da ga koristiti u ultrazvučnom aroma difuzeru kako bi pročistili vazduh, neutralisali negativne navike, verovanja, osećanja i stavove.

Proizvodi od kleke ne preporučuju se trudnicama, niti osobama koje imaju problema sa bubrezima. Kod trudnica postoji mogućnost izazivanja kontrakcija materice.

Pored navedenih bolesnih stanja kleka se primjenjuje i kod: vodene bolesti, nazeba, bolesti jetre, slabog apetita, dijabetesa, gonoreje, crevnih grčeva, jačanja živaca, otapanja kamenca i peska u žuči, išijasa, skorbuta. Kleka uspešno čisti i krv.

Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar