PRIRODNI DEZODORANS U STIKU LAVANDA 33g

650,00  RSD
troškovi isporuke nisu uključeni
Na zalihama

Opis

Proverite kako je biti zaštićen i uživati u mirisu polja lavande !

Biljni miris lavande, čempresa i bergamota ima nežno smirujuće aromaterapijsko dejstvo.

Ova kombinacija lekovitog bilja antiseptičkim i antioksidacijskim svojstvima pomaže u zaštiti od neugodnog mirisa znoja.

Brzo se upija.

Efikasna zaštita protiv mirisa znoja.

Ne ostavlja masan trag.

Ne sadrži veštačke mirise, boje, konzervanse, aluminijum, ftalate, mineralna i silikonska ulja.

Usled izmene materija koje su nastale lučenjem žlezda lojnica i znojnica nastaju proizvodi koji uzrokuju neprijatan miris tela. Sprečavanje nastanka neprijatnog mirisa tela upotrebom dezodoransa spada u svakodnevnu negu tela. Pritom postoje različiti načini sprečavanja nastanka mirisa. Mnoga naučna istraživanja ukazuju na to da primena klasičnih dezodoransa i antiperspiranata nije tako bezopasna po zdravlje. Klasični antiperspiranti blokiraju znojenje jer zatvaraju izlaz znojnog kanala, a njihovi aktivni sastojci su soli aluminijuma, aluminijum hlorid, aluminijum hlorhidrat i aluminijum cirkonijum. Česti konzervansi su parabeni (methylparaben, propylparaben itd. ) koji su dokazano štetni po organizam. Znojenje je prirodan proces i način da se iz tela izbace toksini. Blokiranje znojnih kanala može dovesti do poremećaja unutar organizma.


Nudimo 100% bezbednu i prirodnu opciju čistih organskih dezodoranasa koji ne sadrži veštačke supstance: veštačke konzervanse, veštačke mirise, boje, aluminijum. Prirodni dezodoransi su preparati čija je funkcija da sprečavaju razvoj bakterija na koži , odnosno nesmetano se znoji, ali neutrališe se neprijatan miris za razliku od antiperspiranata koja sadže supstance koje sprečavaju znojenje. Prirodna kozmetika Mareea oslanjajući se na prirodu i prirodne resurse omogućava poboljšanje kvaliteta i zdravog načina života. U sve široj paleti prirodnih proizvoda omogućava zadovoljavanje najrazličitih potreba i želja njenih korisnika.Informacije

Kategorije
Proizvođač
Bez štetnih sastojaka
bez aluminijuma, bez parabena, bez silikona i parafina
AKTIVNI SASTOJCI
KUKURUZNI SKROB, VOSAK

Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar