GEL ZA TUŠIRANJE 200ML, Vanilla & Coconut & Oats

950,00  RSD
troškovi isporuke nisu uključeni
Ograničene zalihe

Opis

2 u 1

ŠAMPON I GEL ZA TUŠIRANJE

sa hidrolatima i ekstraktima bilja organskog uzgoja

Vanilla & Coconut & Oats

For All Skin Types

For All Hair Types

100% prirodno

  • ne sadrži sulfate i silicone
  • ne sadrži veštačke boje i konzervanse
  • ne sadrži štetne hemikalije

 

Način upotrebe: Naneti na vlažnu kožu i / ili kosu, nežno umasirati a zatim dobro isprati vodom.

Za nežno i često pranje kože i/ili kose zahvaljujući prirodnim biljnim površinski aktivnim sastojcima koja formiraju laganu i kremastu penu koja ne isušuje. Odabrana ulja pružaju dodatnu negu. Kosa je meka, sjajna i zdrava.

Biljni proteini  iz zobi održavaju vlažnost i kondicioniraju kožu.  Lako penetriraju do dubljih slojeva i obezbeđuju potrebnu energiju za revitalizaciju kože i kose. Ekstrakt kokosa hidrira i hrani .

 Ekstrakt zobi ublažava iritacije i tradicionalno se koristi za smanjenje svraba na koži. Biljni proteini iz zobi (hidrolizovani proteini veoma su dobri za održavanje vlažnosti i kondicioniranje kože) lako penetriraju do dubljih slojeva kože i obezbeđuju potrebnu energiju za sintezu kolagena, elastina i glikozaminoglikana. Ekstrakt zobi sadrži silicijumovu kiselinu, avenacin, saponine, steroidne saponozide (avenkozid), fitosterole, flavonoide (viteksin, apigenin), proteine, oligo i polisaharide (β-glikan). Dejstvo koje ispoljava je: emolijentno, hidratišuće, antiinflamatorno, antiiritantno, Štiti i oporavlja kožu od štetnog delovanja UVA/ UVB zraka. Hidrolizovani ovseni protein, zbog male molekulske mase, prolazi kroz slojeve kože i stvara protektivni film. Ovseni β-glikan ublažava spoljašnje znake starenja i osetljive kože, štiti od UV zraka, stimuliše metaboličku aktivnost i aktivira sintezu kolagena.


Ekstrakt kokosa je pogodno za sve tipove kože, posebno za suvu i zrelu kožu.

Hidrira i hrani kožu, povećava njenu elastičnost.


Ekstrakt jagode sadrži  flavonoide, polifenole/fenolne kiseline (kaempferol, myricetin, quercetin i elaginsku kiselinu), tanine, antocijane, vitamine A, B, C i E. Podstiče proizvodnju kolagena, kao rezultat toga koža postaje elastičnija i nežnija.

Informacije

Kategorije
Proizvođač
Bez štetnih sastojaka
BEZ SULFATA, BEZ VEŠTAČKIH MIRISA, bez parabena, bez silikona i parafina
AKTIVNI SASTOJCI
EKSTRAKT ZOBI, VANILA

Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar