Prirodni biljni šamponi, bez sulfata, silikona i parabena, za zdravu negu kože glave i kose.

Jedan od težih koraka u životu je napraviti promenu kada su kozmetički preparati u pitanju, naročito, ako godinama koristite isti šampon za kosu. Biće potrebno da isprobate više njih kako biste odredili koji je biljni šampon idealan za vaš tip kose. Greške nema jer je prirodni šampon uvek sigurnija i zdravija varijanta, ne samo da može potpuno promeniti izgled i zdravlje vaše kose, već i doprinosi očuvanju životne okoline.

Koliko samo prednosti imaju prirodni biljni šamponi, a vi još uvek niste počeli da ih koristite? Sada je pravo vreme za to, a evo i najbitnijih razloga:

Za život bez toksina - Potpuno prirodni šamponi u sebi ne sadrže štetne i sintetiške hemikalije, veštačke boje, mirise i konzervanse.

Štetni sastojci poput veštačkog konzervansa, vremenom uništavaju vlas i kosa gubi prirodni izgled i sjaj, a tada će biti možda malo kasno za preokret, ili će moć prirodnog šamona delovati tek posle nekoliko meseci korišćenja. Ako promenite šampon na vreme, već posle nekoliko pranja primetićete znatnu razliku. Obavezno čitajte etikete, sadržaj će vam pomoći da saznate da li je šampon potpuno prirodni. Izbegavajte sastojak sulfat jer on veoma isušuje kosu i brzo ispira boju. Konvencionalni šamponi pomažu da se otkloni prljavština iz kose, ali nas lišavaju naših sopstvenih prirodnih ulja skalpa i kose.

Ključ zdravlja je u prirodi i biljkama - jer onda tačno znate čemu izlažete sebe i svoju porodicu.

Prirodni šamponi sadrže biljke, biljne ekstrate, vitamine i ulja koji pozitivno utiču na koren vlasi i sam oporavak suve i tretirane kose. Prirodni ekološki sastojci regenerišu i hrane kožu glave, hidriraju i štite skalp, revitalizuju kosu i ispucale krajeve. Imaju antibakterijsko, antialergijsko i dobro poznato antikancerogeno dejstvo. Biljke su glavni sastojak svakog prirodnog šampona i čine da budu mekani i nežni, pa zato treba da budete sigurni u blistavu budućnost vašeg zdravlja. Veganski šamponi treba da su prioritet, jer dobro je poznato koliko su zdraviji preparati organskog porekla.

Vremenom će priroda učiniti da vaša kosa izgleda sve lepše, i ubrzo će zasijati prirodnim sjajem, baš kao sa reklame.

Prelazak može biti nezgodan ali ćete na kraju biti prezadovoljni - zaštitite sebe i svoju kosu što pre!

Prva promena koju ćete primetiti kod prirodnog šampona je manje sapunice, ali ne brinite to je pravi znak da je šampon potpuno prirodan i da će vaša kosa posle nekog vremenskog perioda izgledati negovano, zdravo i imaće prirodni sjaj. U prvi mah će vam se učiniti da je kosa masnija i teža, ali to je samo period privikavanja. Savet je da 2 puta nanosite šampon, detaljno utrljavate i duže ispirate.

Takođe morate znati da prirodni šamponi nisu baš jeftini, pa će zbog toga možda biti nezgodno, ali to je samo dok ne probate. Verujte da je cena najmanje bitna kada je ovakva odluka u pitanju, ako znate da će vaša kosa uskoro zablistati punim prirodnim zdravim sjajem. Možda čak i zažalite što niste ranije promenili šampon i ostale preparate za kosu.

100% prirodni biljni šamponi - kolekcija Mareea šampona bogata je biljnim sastojcima kao što su hidrolati, etarska ulja i ekstratima aromatičnog bilja sa formulama koje odgovaraju raznim tipovima kose. Prirodnim putem sa Mareea preparatima do savršeno blistave kose i zdravog temena glave. Mareea šamponi glavni su neprijatelj suvim i ispucalim krajevima i uvek stižu na cilj prvi, a kosa posle veoma kratkog perioda sija punim prirodnim sjajem.

Moć prirodnih šampona - jačaju koren vlasi, smanjuju opadanje, stimulišu obnavljanje, detaljno čiste kožu glave i pozitivno utiču na rast i izgled kose. Najbitnije čuvaju vaše dragoceno zdravlje!

prirodni sampon